Svetlana Relić

SSvetlana Relić, rođena je 1974. godine u Osijeku gdje polazi osnovno i srednje glazbeno obrazovanje. Diplomirala je klavir 1998. god. na osječkom odjelu muzičke akademije u Zagrebu u klasi prof. Damira Sekošana.

Svoju pedagošku praksu stječe kao klavirski pedagog u glazbenim školama u Sisku, Osijeku, Virovitici, Bjelovaru. Trenutno je zaposlena kao učiteljica klavira u OGŠ Ivana Zajca u Zagrebu.

Kao mentora i korepetitora krase ju velik broj državnih i međunarodnih nagrada. Zalaže se za individualan pristup svakom učeniku, razvoj njegovih potencijala kroz ljubav prema glazbi i važnost glazbenog obrazovanja. U listopadu 2023. od strane Agencije za odgooj i obrazovanje promovirana je u zvanje profesor savjetnik.

Slobodno vrijeme posvećuje radu s djecom u ulozi voditelja zbora Kršćanskog izviđačkog društva s kojim ostvaruje zapažen uspjeh na dječjim festivalima i natjecanjima izviđača. Kao umjetnički direktor Međunarodnog dječjeg festivala SlatinaFest sa dječjim zborom potpisuje 3 nosača zvuka i 3 mjuzikla koja su izvedena premijerno na ovom festivalu. Autorica je pjesme “Šetnja” s kojom zbor glazbene igraonice osvaja zlatni listić na belišćanskom dječjem festivalu “Vedrofon”.

Pedagoška praksa i sudjelovanje u glazbenoj razvoju i edukaciji vlastite djece, pridonijeli su nastojanju da se uz minimalna novčana sredstva, svakom talentiranom i vrijednom učeniku omogući rad s vrsnim pedagozima u ljetnoj školi – koja ima za posljedicu nemjerljiv napredak i motivaciju mladog glazbenika. Stoga, kao volonter, s velikim enuzijazmom i ljubavlju kreira i oblikuje priču ovog Ljetnog glazbenog kampa.

LJETNI GLAZBENI KAMP

18. - 23. 08. 2024. Ljetni glazbeni kamp djeluje u prostorima Srednje škole s pravom javnosti u Maruševcu, gdje u netaknutoj prirodi i tišini svi sudionici imaju priliku za druženje i umjetničko usavršavanje.

              

Galerija