Svetlana Relić

SSvetlana Relić, rođena je 1974. godine u Osijeku gdje polazi osnovno i srednje glazbeno obrazovanje. Diplomirala je klavir 1998. god. na osječkom odjelu muzičke akademije u Zagrebu u klasi prof. Damira Sekošana.

 

Svoju pedagošku praksu stječe kao klavirski pedagog u glazbenim školama u Sisku i Osijeku. Trenutno je zaposlena kao nastavnik klavira i korepetitor u glazbenoj školi Jan Vlašimsky Virovitica.

 

Kao pročelnik klavirskog odjela svoje škole, Svetlana Relić organizator je Mađužupanijskog natjecanja klavirista Virovitička klavirijada i član ocjenjivačkog suda.

 

Kao mentora i korepetitora krase ju velik broj državnih i međunarodnih nagrada. Zalaže se za individualan pristup svakom učeniku, razvoj njegovih potencijala kroz ljubav prema glazbi i važnost glazbenog obrazovanja. U listopadu 2018. od strane Agencije za odgooj i obrazovanje promovirana je u zvanje profesor mentor.

 

Slobodno vrijeme posvećuje radu s djecom u ulozi voditelja zbora Kršćanskog izviđačkog društva s kojim ostvaruje zapažen uspjeh na dječjim festivalima i natjecanjima izviđača. Kao umjetnički direktor Međunarodnog dječjeg festivala SlatinaFest sa dječjim zborom potpisuje 3 nosača zvuka i 3 mjuzikla koja su izvedena premijerno na ovom festivalu. Autorica je pjesme “Šetnja” s kojom zbor glazbene igraonice osvaja zlatni listić na belišćanskom dječjem festivalu “Vedrofon”.

 

Pedagoška praksa i sudjelovanje u glazbenoj razvoju i edukaciji vlastite djece, pridonijeli su nastojanju da se uz minimalna novčana sredstva, svakom talentiranom i vrijednom učeniku omogući rad s vrsnim pedagozima u ljetnoj školi – koja ima za posljedicu nemjerljiv napredak i motivaciju mladog glazbenika. Stoga, kao volonter, s velikim enuzijazmom i ljubavlju kreira i oblikuje priču ovog Ljetnog glazbenog kampa.

LJETNI GLAZBENI KAMP

16. - 21. 08. 2020. Ljetni glazbeni kamp djeluje u prostorima Srednje škole s pravom javnosti u Maruševcu, gdje u netaknutoj prirodi i tišini svi sudionici imaju priliku za druženje i umjetničko usavršavanje.

              

Galerija