O Ljetnom glazbenom kampu

image1

VRIJEDNOST LJETNIH GLAZBENIH ŠKOLA

Vrijednost i nužnost ljetnih škola je u tome što u opuštenoj atmosferi i poticajnom okruženju učenici s lakoćom i oduševljenjem reagiraju na glazbeni poticaj. Uz motivaciju i kvalitetnu edukaciju, učenici se neposredno i s lakoćom glazbeno izražavaju i usvajaju nove tehničke i umjetničke vještine u puno kraćem vremenu, no što je to uobičajeno u redovitom nastavnom procesu. Poticajno okruženje, vrsni pedagozi, učenici koji se bave istim poslom, svi s jednakim žarom rade na svom talentu i vježbanjem “bruse” svoje karakterne vrline i mane. Ovakvo okruženje izgrađuje samopouzdanje mladog glazbenika, pridonosi pozitivnoj slici o sebi i svijesti o važnosti glazbenog nauka, te potrebnoj disciplini i redovitosti rada u svakom području kojim se dijete bavi.

KOME JE NAMIJENJEN LJETNI GLAZBENI KAMP?

Ljetni glazbeni kamp namijenjen je prvenstveno učenicima osnovnih i srednjih glazbenih škola; sudionicima koji se pripremaju za natjecanje, kao i svima onima koji žele unaprijediti svoje tehničke i glazbene vještine. Vrijednost ljetnih i zimskih Masterclassa dostiže svoju izričaj kroz kvalitetniju buduću nastavu i nastupe.

BROJ POLAZNIKA

Broj polaznika je ograničen na maksimalno 8 po predavaču.

CIJENA GLAZBENOG KAMPA

Kotizacija sa smještajem i punim pansionom iznosi 2000 HRK.

Za polaznike kojima nije potreban smještaj i hrana (primjerice iz Varaždina i bližih mjesta) odobravamo kotizaciju od 1450,00 HRK.

Postoji mogućnost, da nastavu svoga instrumenta kombinirate sa nastavom solfeggia ili harmonije. U tom slučaju, kotizacija za dvije radionice sa smještajem i hranom iznosit će 2800 HRK.

NAČIN PRIJAVE

Prijave se vrše online, a ispunjenu i potpisanu Prijavnicu zajedno sa potvrdom o uplati, dužni ste priložiti po dolasku na kamp prilikom registracije.

Nakon izvršene prijave, na Vašu email adresu, stići će potvrda o prijavi i informacije o uplati.

U slučaju prevelikog broja prijavljenih sudionika, uvažavat će se redoslijed prijave.

Uz prijavu je potrebno uplatiti akontaciju od 500kn, koja se u slučaju odustajanja ne vraća. Akontacijom osiguravate mjesto u klasi izabranog profesora, kao i rezervaciju smještaja.

NOTE

Puhače i gudače molimo da uz prijavu, pošalju preslike klavirskih partitura skladbi koje žele raditi s korepetitorom. Presliku notnog materijala, molimo poslati na email: ljgk.marusevec@gmail.com.

Veselimo se Vašem sudjelovanju!

LJETNI GLAZBENI KAMP

22. - 27. 08. 2021. Ljetni glazbeni kamp djeluje u prostorima Srednje škole s pravom javnosti u Maruševcu, gdje u netaknutoj prirodi i tišini svi sudionici imaju priliku za druženje i umjetničko usavršavanje.

              

Galerija