O Ljetnom glazbenom kampu

image1

VRIJEDNOST LJETNIH GLAZBENIH ŠKOLA

Vrijednost i nužnost ljetnih škola je u tome što u opuštenoj atmosferi i poticajnom okruženju učenici s lakoćom i oduševljenjem reagiraju na glazbeni poticaj. Uz motivaciju i kvalitetnu edukaciju, učenici se neposredno i s lakoćom glazbeno izražavaju i usvajaju nove tehničke i umjetničke vještine u puno kraćem vremenu, no što je to uobičajeno u redovitom nastavnom procesu. Poticajno okruženje, vrsni pedagozi, učenici koji se bave istim poslom, svi s jednakim žarom rade na svom talentu i vježbanjem “bruse” svoje karakterne vrline i mane. Ovakvo okruženje izgrađuje samopouzdanje mladog glazbenika, pridonosi pozitivnoj slici o sebi i svijesti o važnosti glazbenog nauka, te potrebnoj disciplini i redovitosti rada u svakom području kojim se dijete bavi.

KOME JE NAMIJENJEN LJETNI GLAZBENI KAMP?

Ljetni glazbeni kamp namijenjen je prvenstveno učenicima osnovnih i srednjih glazbenih škola; sudionicima koji se pripremaju za natjecanje, kao i svima onima koji žele unaprijediti svoje tehničke i glazbene vještine. Vrijednost ljetnih i zimskih Masterclassa dostiže svoju izričaj kroz kvalitetniju buduću nastavu i nastupe.

BROJ POLAZNIKA

Broj polaznika je ograničen na maksimalno 8 po predavaču.

CIJENA GLAZBENOG KAMPA

Kotizacija sa smještajem i punim pansionom iznosi 2000 HRK.

Za polaznike koji se prijavljuju kao komorni sastav kotizacija iznosi 1600 HRK po članu sastava.

Postoji mogućnost, da nastavu svoga instrumenta kombinirate sa nastavom solfeggia ili harmonije. U tom slučaju, kotizacija za dvije radionice sa smještajem i hranom iznosit će 2800 HRK.

NAČIN PRIJAVE

Prijave se vrše online, a ispunjenu i potpisanu Prijavnicu zajedno sa potvrdom o uplati, dužni ste priložiti po dolasku na kamp prilikom registracije.

Nakon izvršene prijave, na Vašu email adresu, stići će potvrda o prijavi i informacije o uplati.

U slučaju prevelikog broja prijavljenih sudionika, uvažavat će se redoslijed prijave.

Uz prijavu je potrebno uplatiti akontaciju od 500kn, koja se u slučaju odustajanja ne vraća. Akontacijom osiguravate mjesto u klasi izabranog profesora, kao i rezervaciju smještaja.

NOTE

Puhače i gudače molimo da uz prijavu, pošalju preslike klavirskih partitura skladbi koje žele raditi s korepetitorom. Presliku notnog materijala, molimo poslati na email: ljgk.marusevec@gmail.com.

Veselimo se Vašem sudjelovanju!

LJETNI GLAZBENI KAMP

22. - 27. 08. 2021. Ljetni glazbeni kamp djeluje u prostorima Srednje škole s pravom javnosti u Maruševcu, gdje u netaknutoj prirodi i tišini svi sudionici imaju priliku za druženje i umjetničko usavršavanje.

              

Galerija