Prijava

Slanjem popunjenog obrasca dajete privolu za obradu osobnih podataka u svrhu podnošenja prijave za Ljetni glazbeni kamp. Vaši podaci se neće koristiti u niti jednu drugu svrhu te u svakom trenutku možete povući svoju privolu slanjem na adresu ljgk.marusevec@gmail.com s naznakom „Povlačenje privole“.

Sukladno Zakonu o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka („NN“. br. 42/18.) dajem privolu (suglasnost) Ljetnom glazbenom kampu da, zbog obavljanja redovitih poslova u okviru zakonom utvrđene djelatnosti, može prikupiti, obrađivati i koristiti moje osobne fotografije, audio i video zapise te ih objavljivati na mrežnoj stranici Ljetnog glazbenog kampa, oglasnoj ploči Srednje škole s pravom javnosti u Maruševcu, te društvenim mrežama i kanalima. Ova privola daje se u svrhu dokaza zakonitosti obrade osobnih podataka i važeća je do trenutka osobnog povlačenja.

Puhače i violiniste molimo da na email: ljgk.marusevec@gmail.com pošalju presliku klavirske partiture skladbe koju žele raditi s korepetitorom tijekom nastave.

Kopiju vaše uplatnice te originalnu prijavnicu s osobnim podacima i potpisom roditelja dužni ste priložiti po Vašem dolasku u kamp prilikom registracije.

Prijavnicu možete preuzeti ovdje:

Prijavnica

Rok prijave je 30. lipnja U slučaju prevelikog broja prijavljenih sudionika, uvažavat će se redoslijed prijave.

Veselimo se Vašem dolasku!

LJETNI GLAZBENI KAMP

18. - 23. 08. 2024. Ljetni glazbeni kamp djeluje u prostorima Srednje škole s pravom javnosti u Maruševcu, gdje u netaknutoj prirodi i tišini svi sudionici imaju priliku za druženje i umjetničko usavršavanje.

              

Galerija