Katarina Jurić

KatarinaKatarina Jurić –  klavirist, pjevač, vokalni pedagog, aranžer. Kroz godine strast prema glazbi profesionalno ju je vodila različitim smjerovima.

Diplomirala je glasovir na Muzičkoj akademiji u Zagrebu 2005. godine dok je na Berklee College of Music u Bostonu, USA, studirala jazz pjevanje te suvremeno aranžiranje i produkciju.

Voditeljica je i korepetitor u OŠ za klasični balet i suvremeni ples pri OŠ Vežica u Rijeci od 2007. godine.

Kao vokalna pedagoginja radi individualno sa svim uzrastima; angažirana je u sklopu rada različitih vokalnih sastava i zborova. Dirigentica je i umjetnička voditeljica Vokalnog studija Rijeka te Riječkog odvjetničkog zbora.

Na međunarodnim vokalnim susretima Vocal Marathon organiziranim u Rijeci 2011., 2012 i 2013. godine – vodila je vokalne radionice, kao i vokalne radionice Kreativno-edukativnog centra Glazbeni vrtuljak u Rijeci 2015. godine.

Za svoj rad nagrađivana je kako u inozemstvu tako i u Hrvatskoj;  dobitnica je hrvatske diskografske nagrade Porin –  za produkciju božićnog albuma vokalne skupine Rivers, čija je umjetnička voditeljica i članica od 2004.

Cijelo vrijeme aktivno nastupa i komponira.

LJETNI GLAZBENI KAMP

22. - 27. 08. 2021. Ljetni glazbeni kamp djeluje u prostorima Srednje škole s pravom javnosti u Maruševcu, gdje u netaknutoj prirodi i tišini svi sudionici imaju priliku za druženje i umjetničko usavršavanje.

              

Galerija