O nama

Organizator Ljetnog glazbenog kampa je Srednja škola u Maruševcu s pravom javnosti, koja djeluje u neposrednoj blizini dvorca Maruševec u samom srcu Zagorja.

 

Prostor i imanje Srednje škole u drugoj polovici mjeseca kolovoza ispunjavaju zvuci glazbe. Ljetna je to škola različitih instrumenata i radionica teorije glazbe, na kojima učenici glazbenih škola imaju mogućnost usavršiti svoje znanje i steći nove vještine kroz Masterclass s izabranim glazbenim pedagogom.

 

Vrijednost i nužnost ovakvih ljetnih škola je u tome što u opuštenoj atmosferi i poticajnom okruženju učenici s lakoćom i oduševljenjem reagiraju na glazbeni poticaj. Uz motivaciju i kvalitetnu edukaciju, učenici se neposredno i s lakoćom glazbeno izražavaju i usvajaju nove tehničke i umjetničke vještine u kraćem vremenu no što je to uobičajeno u redovitom nastavnom procesu.

 

Organizacijski tim Ljetnog glazbenog kampa čine volonteri i entuzijasti kojima je na srcu edukacija djece i mladih kroz glazbu. Njihova pedagoška praksa i sudjelovanje u glazbenom razvoju vlastite djece pridonijeli su nastojanju da se uz minimalna novčana sredstva, svakom talentiranom i marljivom učeniku omogući rad s vrsnim pedagogom u u sklopu ljetne škole koja ima za posljedicu nemjerljiv napredak, potvrdu i motivaciju mladog glazbenika.

 

 

Voditeljica Ljetnog glazbenog kampa je Svetlana Relić, a organizacijski tim čine: Slobodan Bobo Marčeta, Sara Mojzeš, Lidija Đidara i Tihomir Mojzeš.

 

Sa željom da svojim učenicima i kolegama omogućimo kvalitetan početak nove školske godine, želimo da iz našeg kampa izađu motivirana djeca oduševljena za rad i napredovanje u svom glazbenom razvoju.

LJETNI GLAZBENI KAMP

19. - 24. 08. 2018.

  Ljetni glazbeni kamp djeluje u prostorima Srednje škole s pravom javnosti u Maruševcu gdje u netaknutoj prirodi i tišini svi sudionici imaju priliku za druženje i umjetničko usavršavanje.

              

Galerija