O Ljetnom glazbenom kampu

 

image1

VRIJEDNOST LJETNIH GLAZBENIH ŠKOLA

Vrijednost i nužnost ljetnih škola je u tome što u opuštenoj atmosferi i poticajnom okruženju učenici s lakoćom i oduševljenjem reagiraju na glazbeni poticaj. Uz motivaciju i kvalitetnu edukaciju, učenici se neposredno i s lakoćom glazbeno izražavaju i usvajaju nove tehničke i umjetničke vještine u puno kraćem vremenu no što je to uobičajeno u redovitom nastavnom procesu. Poticajno okruženje –  pedagozi, učenici koji se svi bave istim poslom, koji jednakim žarom rade na svom talentu, vježbanjem “bruse” svoje karakterne vrline i mane, izgrađuje samopouzdanje i sliku o sebi i doprinosi svijesti o važnosti glazbenog nauka i redovitosti rada u svakom području kojim se dijete bavi.

 

KOME JE NAMIJENJEN LJETNI GLAZBENI KAMP?

Ljetni glazbeni kamp namijenjen je prvenstveno učenicima osnovnih i srednjih glazbenih škola. Učenicima koji se pripremaju za natjecanje, kao i svima onima koji želje raditi na svojim tehničkim mogućnostima. Vrijednost ljetnih i zimskih Masterclassa dolazi do izražaja kroz kvalitetniju buduću nastavu i nastupe.

 

BROJ POLAZNIKA

Broj polaznika je ograničen na maksimalno 8 po predavaču.

 

CIJENA GLAZBENOG KAMPA

Kotizacija sa smještajem i punim pansionom iznosi 1850 HRK.

Za polaznike kojima nije potreban smještaj i hrana (primjerice iz Varaždina i bližih mjesta) odobravamo kotizaciju od 1300,00 HRK.

Postoji mogućnost da nastavu svoga instrumenta kombinirate sa nastavom solfeggia ili harmonije. U tom slučaju kotizacija za dvije radionice sa smještajem i hranom iznosit će 2650 HRK.

 

NAČIN PRIJAVE

Prijaviti se možete online a ispunjenu Prijavnicu zajedno sa potvrdom o uplati, dužni ste priložiti po dolasku na kamp prilikom registracije.

Nakon izvršene prijave, na Vašu email adresu stići će potvrda o prijavi i informacije o uplati.

U slučaju prevelikog broja prijavljenih sudionika, uvažavat će se redoslijed prijave.

 

NOTE

Puhače i gudače molimo da uz prijavu, pošalju klavirsku partituru skladbi koja je moguća za nastup i rad u nastavi. Presliku notnog materijala, molimo poslati na email: ljgk.marusevec@gmail.com.

LJETNI GLAZBENI KAMP

19. - 24. 08. 2018.

  Ljetni glazbeni kamp djeluje u prostorima Srednje škole s pravom javnosti u Maruševcu gdje u netaknutoj prirodi i tišini svi sudionici imaju priliku za druženje i umjetničko usavršavanje.

              

Galerija